Alle har ret til et fedt Boform køkken

”Alle har ret til et fedt køkken”, stammer oprindeligt fra Kvik Køkkener, der har en helt anden profil end Boform Køkken. Det var også Kvik Køkkener, der lancerede betegnelsen ”Samtalekøkken”, som i dag er indskrevet i den danske ordbog. Danskerne har taget samtalekøkkener til sig, og de fleste er også bevidste om, at de har ret til et fedt køkken.

De fleste køkkener i dag består i en stor grad af masseproduktion med elementer, der kan sættes sammen til noget lækkert i de flestes køkkener. Det er masseproduktionen, der kan tilbyde lækre køkkener til en billig mønt. Men nogle gange skal der bare noget mere til. Er du en af dem, der gerne vil mærke træets struktur i lågen? Der frydes ved de smukke linjer? Og hvis kaffe smager bedre, når du ved, at der er lagt et godt gedigent håndværk i dit køkken? Så er det Boform, du skal gå til.
Boform ligger i syv byer i Danmark, to byer i Norge og i en by i England. De tilbyder køkkener, bad og garderobe. På Boform.dk kan du undersøge, hvordan boform garderobe, boform bad og boform køkken ser ud. Du kan også se de forskellige designs, og som noget unikt i køkkenbranchen, kan du læse om deres produktions- og håndværksmetoder. Boform har serviceret med kvalitetskøkkener de sidste 40 år, og de har deres rødder i det gode danske gedigne design. Det er kvalitet, når det er bedst, og det produceres i Ålborg. På hjemmesiden kan du se de smukke billeder af køkkenlinjerne Line, Frame og Kvadrat.

Alle har ret til et fedt badeværelse

Springer vi tilbage til Kviks succes med at skabe slogan og betegnelser, så lancerede de ved årtusindskiftet betegnelsen ”Velværelse”. Et velværelse skulle være på minimum 10 m2, gerne 15 m2. Der skulle være mulighed for den daglige wellness, gerne to brusere, Unidrain, fritstående badekar, to vaskekummer, lækre klinker, spejle og tilbehør, der plejede øjet. Dette begreb er aldrig blevet kendt i Danmark, som Samtalekøkkenet blev. Selv indholdet er dog. Boform arbejder med velværelser, og hvis du tager et kig forbi deres hjemmeside, vil du se de lækre badeværelser, der alle er en fryd for øjet og wellness’en. Fordi du fortjener det.