Videoer er stærke budskabs formidlere

Der er ikke noget der slår en god video når det handler om at få formidlet et budskab så entydigt og så sikkert som muligt. Selv på en eget kort video på omkring 30 sekunder kan man faktisk nå at får fortalt temmelig meget til sit publikum. Men for at udgifterne til en videoproduktion ikke skal løbe amok, er det vigtigt at man vælger en dygtig og erfaren partner som Mediehuset-kbh.dk til at stå for at lave videoen.

En videoproduktion består nemlig meget andet end bare at filme og så lægge sin film på nettet et eller andet sted. Et godt reklamebureau vil kunne hjælpe med at gøre dine argumenter helt skarpe og komme med forslag til hvordan du får disse budskaber kommunikeret bedst ud til dine målgrupper. Ligeledes vil et reklamebureau kunne sørge for at filmen bliver redigeret og klippet så den bliver så powerfuld som muligt. Og endelig vil et dygtigt reklamebureau kunne sørge for at filmen bliver distribueret til alle de forskellige platforme hvor den får størst mulig impact. Hvis du sælger stokerfyr eller Jeeps. er det nok mindre relevant at man kan se din film på se og hørs hjemmeside for eksempel.

facebook annoncering er noget som en del virksomheder hidtil har fravalgt, og argumentet har næsten altid været at netop deres kunder jo ikke er på facebook. Men dette er faktisk forkert, for i dag er stort set alle danskere på facebook. Det har godt nok været populært blandt mandlige erhvervsledere at påstå at de IKKE er det, men for det første så passer det sandsynligvis ikke, og for det andet så kan disse jo alligevel nåes gennem facebook, idet deres medarbejdere og deres familier ER på facebook. De fleste bliver meget overraskede over hvor effektivt facebook egentlig er når det kommer til at få udbredt et budskab, ofte oplever man endda at et af de etablerede medier finder frem til ens materiale og derefter deler det gratis til deres læsere, og man sparer derved penge på sin markedsføring.