Stop uvelkomne gæster

Med en dørstopper kan du forhindre uvelkomne gæster adgang til din bolig. En almen hængelås kan i dag let brydes op. Flere og flere ved hvordan – og selvom mange af disse personer godt kender forskel på dit og mit, så er der, desværre, en del der stadig har svært ved det. Med en dørstopper, såsom en god lås, kan du selv gøre noget, for at stoppe disse uvedkommende.
I dag er det vigtigt, at udseendet er med, også selvom det udseende og sikkerhed ikke altid går hånd i hånd – de begynder dog efterhånden at nærme sig hinanden. et smukt dørhåndtag kan i dag godt forenes med en sikker cylender, så du kan låse boligen af, når du ikke er hjemme, eller om natten, så du kan sove roligt. Der er dog stor forskel på indendørs og udendørs. Selvom det kan forsinke indbrudstyve med dørstoppe hele vejen gennem huset, så skal det ikke genere din egen hverdag. En mulighed er, at aflåse husets inderdøre når du tager på ferie. Det er en voldsom ting at gøre dagligt, da det vil være for generende for dig selv – men når du er på ferie kan det være en god løsning. Det vil forsinke de uvelkomne, der kommer ind i huset, og man kan således håbe, at de vil opgive at komme hele huset rundt.
Yderdøren kræver som sagt en cylender – og det er uanset hvilket håndtag vi ønsker os. Heldigvis kan vi selv vælge et smukt håndtag og en sikker cylender i dag. Det er en dørstopper, som de fleste husejere synes om. En god idé, når man har købt ny bolig, er også at udskifte cylenderne. Det skyldes, at du ikke ved hvor mange nøgler til din bolig der er i omløb, samt man med et nøglekort kan få lavet nye nøgler til huset. Skift cylenderne til ydredørrene og giv dig selv en rolig nattesøvn. Når der er udskiftet, får du naturligvis et personligt nøglekort – dette bør gemmes, og du bør kun få produceret det antal nøgler der er nødvendigt nu og her!