Sneens idylliske landskab

Der er ikke noget, som den idyl sne kan skabe. Følelsen af, når man vågner op, og ser er snedækket landskab dækket natten over. Der er noget fortryllende over sne, og hvis man er barn, eller har et legebarn inde i maven. Så kan man kun blive glad, når man ser sne på denne måde. For der er så utrolig mange aktiviteter som man kan lave i sneen, når hele landskabet er dækket på denne måde.

Også farlige situationer

Men det er altså heller ikke kun lutter idyl. For når der er så meget sne, og hele landskabet er dækket. Så kan der også opstå nogle farlige situationer. For trafikken bliver ikke helt den samme, og det kan godt skabe både udfordringer, men også problemer i forhold til at få trafikken til at glide. Derfor er det også vigtigt, at man er ekstra fokuseret her.