Pallereoler

En pallereol kan passes ind i alle stilarter – både i det private og i virksomhede. Herhjemme passer pallereoler efterhånden godt ind – selv i de private hjem. Det skyldes vores ændrede stil samt den udvikling dette møbel har været igennem. Det kliniske har vundet godt indpas i danske hjem, og med en pangfarve kan sådanen reol passe godt ind . Den sterile stil kan holdes med varme – med disse reoler, da de er lette at rengøre men samtidig har farve og varme. Stilen findes også på flere og flere danske skoler – og det er ikke længere kun i omklædningsrummene , som tidligere. I dag findes denne stil også på gangene, det skyldes flere og flere skoler har indført skabe til de større elever. På den måde kan eleverne stille bøgerne på skolen, så de ikke skal slæbe dem med frem og tilbage hver dag. Dette er meget high-school-inspireret . Disse skabe kan have neutrale farver, men også pang-farver, der giver mere liv på gangen. Alt efter hvad stilen er på den enkelte skole, så kan skabene komme til at passe ind! High schools har gerne egne farver, hvortil deres skabe passer ind. Disse farver findes ikke i danske folkeskoler, men kan godt indføres – det vil give liv og glade dage på de ellers lidt triste gange.
Pallereoler har dog længe været benyttet i erhvervslivet . Både hvor der kommer kunder, men også i kontormiljøet, hvor der har været brug for opbevaring. Disse reoler er praktiske, da de findes i mange former og størrelser, samt er lette at rengøre. De har en klinisk design, der får dem til at passe perfekt i de enkelte virksomheder – samtidig med, at der er farver på flere af dem. Disse farver skaber liv på kontoret, men uden det rodede indtryk. I butikken kan neutrale reoler være ideelt, da de enkelte varer skaber liv og reolerne naturligvis ikke skal tage fokus herfra.