Nyd samværet og hyggen med gæsterne – uden stress

De fleste af os har nok prøvet at invitere gæster med stor glæde, men alligevel ende med at stå og svede over salaten i sidste øjeblik. Det er surt, når man gerne vil have overskud til at være en god vært. Samværet og hyggen med gæsterne skal helst ikke overskygges af travlhed i køkkenet.

Mad ud af huset på Sjælland

Bestil maden udefra

Skal du have gæster, så undgå stress og bestil maden hos Frimann?s Gourmet som er startet af den gastronomiske iværksætter Claus Frimann ud fra en ambition om at gøre festlige lejligheder nemt for dig med lækker, hjemmelavet mad. ? en succesfuld og moderne cateringvirksomhed med en leverance på over 50.000 kuverter om året. Frimann?s Gourmet består af et super dedikeret team af dygtige, uddannede kokke, som alle brænder for at skabe god og ærlig mad skabt helt fra bunden.

Når du bestiller menuer hos Frimann?s Gourmet får du altid frisklavet, velsmagende og 100 % hjemmelavet mad. Madlavningen anses for et ædelt håndværk og der sættes her en stor ære i at skabe de bedste madoplevelser for dig og dine gæster, så derfor bruges aldrig varer fra frost, forarbejdede ingredienser eller andre nemme smutveje.

Respekt for naturen og miljøet

Køkkenchef har en klar mission om kun at bruge de bedste sæsonbestemte råvarer simpelthen fordi de smager bedst, men selvfølgelig også af respekt for naturen og miljøet. Og der er en klar holdning til madspild. Hos Frimann’s Gourmet bestræbes der derfor altid på, at indgå i en bæredygtig produktion, hvor brugen af råvarer optimeres, så mindst muligt går til spilde. Det betyder at alle retterne er nøje gennemtænkte og tilrettelagt, hvorfor du kun betaler for præcis den mængde, du har brug for. Men bare rolig: dine gæster kommer ikke til at gå sultne i seng, for der er altid mad nok.

Frimann?s Gourmet er både fleksibelt og nemt for dig. Vi arrangerer med glæde det hele, så du bare kan slappe af, passe dig selv og hygge om dine gæster. Nemmere bliver det ikke!