Netbåd

Sommeren er kommet til Danmark, så det er for mange også ensbetydende med, at man skal ud og sejle på de danske farvande. Skal båden gøres klar, skal man naturligvis også sørge for, at man får købe det rette Bådudstyr, så båden kan sejle sommeren igennem, inden den til efteråret, formentlig, skal på lands og holdes tør, til sæsonen starter igen. Bådtilbehør finder man hos det danske firma og webshop Netbaad.com Nedbaad.com er, som nævnt, en dansk webshop, som har mere eller mindre alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til maritimt udstyr.

Er man en af de mange personer, som befinder sig mere på sin båd end på landet, sommeren igennem, kan det være både dyrt og besværligt, når man skal vaske tøj. Man gør det måske i den marina eller havn, man lægger til i og hvor der er samtidig er mulighed herfor, eller finder et møntvaskeri i den by, hvor man lægger i havn. Hos www.netbaad.com kan man købe en vaskemaskine, som man kan have med på sin båd! Det er naturligvis ikke en så stor vaskemaskine, som man kender det fra husholdingen, men derimod er der tale om en minivaskemaskine, som faktisk kan indeholde op til 2 kg. tøj ad gangen. Udover at den er lille og kompakt, så er det også udført i et funktionelt design, som gør den utrolig nem at flytte fra og til båden, hvis man ikke vil have den stående på båden hele tiden. Måden hvorpå den fungerer er, at man hælder varmvand i maskinen, og starter den. Når vaskemaskinen er færdig med at vaske tøjet, er der en slange bagpå, som gør, at vaskemaskinen kan tømmes for vand. Så bliver det altså ikke smartere og nemmere at få bugt med det snavsede tøj, når man sejler rundt i sommeren.

Netbaad.com har også mange andre ting, og man bør derfor ikke snyde sig selv for at tage et kig på, hvad der findes af spændende ting på webshoppen.