Moden siger glat

Hvis man skal se en kvinde optræde på film med hår under armene, så skal man godt nok langt tilbage i tiden. Hårfjerning har altid været på mode, selv blandt de gamle egyptere og andre af oldtidens folkeslag, er der fundet masser af eksempler på, at især kvinderne eksperimenterede med midler der skulle give dem en Permanent hårfjerning. Denne trend er bestemt ikke blevet mindre i de sidste tyve år. Kvinderne har i den periode forsøgt at blive mere og mere hårløse idet de har barberet deres ben og arme, og ikke mindst de føromtalte armhuler, og om sommeren er det bikini linjen der har fået en omgang. Men mændene er også kommet mere og mere med og der er ikke mange blandt de yngre der accepterer ting som hår på skuldrene eller hår på ryggen.

Slip for arbejdet

Indtil fornylig har det været et konstant arbejde at holde uønsket hårvækst på afstand, men du er det blevet langt mere almindeligt at få lavet en Permanent hårfjerning. En
Permanent hårfjerning laves typisk med en form for laser terapi, hvor man besøger en skønhedsklinik der tilbyder hårfjerning med laser. En ordentlig og effektiv behandling kræver mindst et par besøg på klinikken, hvor hårsækkene ødelægges med en hårfjerning laser og dermed vender hårene ikke tilbage ligesom ved en behandling med barberskraber eller en voksbehandling. Man skal dog altid huske på at en Permanent hårfjerning jo netop betyder at behandlingen giver hårfjerning permanent og dermed er der ikke nogen fortrydelsesret hvis moden skifter igen. Det er forventeligt at kvinder aldrig skulle få ønske om et stort overskæg eller lange sorte hår på armene og den slags, men det kan jo godt være at man som mand kommer til at fortryde en hårfjerning permanent på brystet eller skridtet når der er gået nogen år og moden måske skifter tilbage. Men kig selv på Permanent hårfjerning her og find ud af meget mere om mulighederne.