Kunne du tænke dig at tage et sabbatår i udlandet, så se med her

Går du og overvejer at skulle tage et sabbatår efter endt uddannelse eller noget andet. Så kunne det være interessant at gå ind på hjemmesiden http://www.zanzibar-hojskolen.dk/sabbatar/ for at se mulighederne for at tage et sabbatår i udlandet. Her kan man nemlig få et helt andet sabbatår, end det man måske først havde tænkt sig. Men ikke nogen tvivl om, at det kan blive en super fed oplevelse. Og derfor er det også noget, som man seriøst skulle overveje. For hvis man godt kan lide at rejse. Så er det lige et tilbud for en.

Anderledes oplevelser som former en

Det vil jo være nogle helt andre oplevelser, man får i disse omgivelser. Derfor hvis man er frisk på eventyr, og man gerne vil ud og opleve nye sider af den store verden, vi lever i. Så kunne dette være den perfekte måde at gøre det på. Et sabbatår udlandet er noget, som man aldrig kommer til at glemme. Som vil være med til at forme en, og danne en til den person, som man er og bliver.

Læs mere omkring det praktiske her

Kunne man godt tænke sig, at vide mere omkring zanzibar-højskolen, så kan man læse mere via hjemmesiden, der er linket til i denne artikel. For her kan man finde mere omkring priser, afrejse, andre elevers fortællinger og så videre. Sikkert alle de ting, som man gerne vil vide noget om, fordi man så bedre kan tage beslutningen om, om det kunne være den vej, man selv skulle vælge at gå.

Noget du aldrig glemmer

Hele vejen igennem livet, der handler det om, at skabe sig minder, som man aldrig kommer til at glemme. At få oplevelser som man ikke troede var muligt, og som fascinerer en på den ene eller den anden måde. Og det er blandt andet det, man vil kunne få ud af sådan et sabbatår i udlandet. Så det er altså på alle måder den helt rigtige løsning, for den eventyrlystne type.