Kom i kontakt med kunder på en hurtig og nem måde

I dag foregår rigtig meget kommunikation via telefonen. Det er hurtigt lige at sende en sms afsted med det ene eller det andet i. Og lige så hurtigt at svare tilbage. Derfor er der også flere virksomheder, der er hoppet med på denne bølgen, hvor de sender kunder og andre med forbindelse til virksomheden beskeder om når der kommer nye produkter, når deres varer kan afhentes eller noget helt tredje. Og der findes faktisk mange forskellige måder, at man kan gøre det på. Med en sms gateway, kan man finde lige præcis den måde, man godt kunne tænke sig at at kommunikere via sms i virksomheden.

Skal kunderne kunne svare igen

Det der er med en sms gateway er at man kan sætte den op således, at det enten er en 2 vejs sms, eller at kunderne ikke har mulighed for at svare på den sms de får. Der kan være forskellige situationer, hvor de to måder er mest praktiske. Det er selvfølgelig noget man finder ud af, når man går i gang med at sætte systemet op. Hvis man bruger 2 vejs sms er det klart, at det tager mere tid. Men på den anden side, så kan det også være den måde man skal kommunikere på, netop for at fange de specielle kunder, som man har i virksomheden.

Klarer det hele automatisk

Man kan også få en automatisk sms gateway, som sender en sms fra computer. Så kan man sætte den til at sende sms’er ud, med et vist interval, eller hvis der kommer nyheder eller andet, som kunderne skal vide. Der er massere af muligheder, og skulle man være interesseret i at læse noget mere omkring de enkelte, så kan man finde meget mere information her. Her kan man læse om gruppe sms, gavnlige effekter og meget mere. Man kan finde alle de oplysninger man skal bruge for at komme i gang, eller hvis man har nogen spørgsmål, hvis man går ind på hjemmesiden .