Køb skoletasken i god tid

Skoleåret er snart overstået og det betyder en god sommerferie for langt de fleste børn. Det betyder også, at der er god tid til at finde en ny og funktionel skoletaske til det næste nye skoleår. Der er god grund til at starte skoletaskekøbet i god tid før skolestart.

Undersøg udvalget nøje

Der er ingen tvivl om at udvalget af skoletasker kan se noget uoverskueligt ud, og det kan derfor være en god idé at gå efter et skole startsæt som har både skoletaske og penalhus samlet i ét sæt. Så undgår man at skulle bruge tid på at finde et sæt, der matcher. Mål længden på barnets ryg fra skulder til lænd og udvælg de tasker som passer i størrelsen eller som er en lille tand større. På den måde får dit barn en taske, som heller ikke når at blive for lille inden for det næste skoleår. tilbyder skoletasker i forskellige størrelser og samlet som startsæt. Alle mål på taskerne er på hjemmesiden, så man er derfor ikke i tvivl om skoletaskernes størrelse. Derudover kan man tage en snak med sit barn om farvepræferencer og print, for at gøre søgekriterierne mindre.

Bestil altid i god tid

Bestil altid skoletasken i god tid inden Skolestart. Det giver dit barn mulighed for at prøve tasken og se om den passer ordentligt. Derudover har man mulighed for at teste taskens funktionalitet f.eks. om dit barns gymnastiktøj kan være i tasken og om tasken er rar at have på. Passer størrelsen ikke, kan man let returnere og ombytte til en anden skoletaske. Hos StayHome.dk er alle skoletasker til en god pris og der er altid billig fragt. Bestiller du dit barns skoletaske, er der altid 30 dages returret og der er fri fragt på køb over 500kr. Det giver jer god tid til at finde tasken i ro og mag som dit barn bliver glad for.