Alle har ret til et fedt Boform køkken

Hvor har du hjemme

Nogle mennesker kan føle sig hjemme alle steder. Der hvor de er, der bor de. Det er misundelsesværdigt, syntes jeg, og desværre har ikke alle den evne. Andre mennesker har nemlig brug for at designe deres omgivelser selv, så det spejler dem. Hos disse mennesker kan det tage tid, inden en bolig endelig er færdig. Først skal farverne være de rigtige. Gulvet ligeså. Er der penge til det, vil det være bedst at få det faste interiør skiftet ud, så det præcist passer behov. Er pengene ikke til det, kan maling udøve underværker.

Boform til de kritiske

Hvis alt var muligt, vil jeg tro, at Boform garderobe, Boform bad og Boform køkken kan stille selv den mest krævende forbruger tilfreds. Hos boform.dk ser man de skønne træk i i designlinjerne Line, Kvadrat og Frame. Ved Boform er der mere håndværk og mindre masseproduktion, og det ses tydeligt.


Hvor familien folder sig ud

Hvordan man indretter sit hus, har stor betydning for, hvordan ens familieliv kan folde sig ud. I gamle dage lå køkkenet separat, og her gik hjemmets moder og foldede sig ud, mens familien var i de andre rum. I dag foretrækker de fleste familier et hjem med køkken-alrum, hvor hele familien kan være på samme tid. Man kan lave mad samtidig med, at den øvrige familie kan være i samme rum, eller hele familien kan lave mad sammen. Gæsterne bliver nu budt indenfor i køkkenet, i form af køkken-alrum, mens maden kokkeres. Det er blevet en del af hyggen, og i visse kredse giver de indbudte gæster en hjælpende hånd i køkkenet og med oprydning. Vælger man et Boform køkken, så skabes de smukkeste rammer for gæstebud og familielivet. Boform er udover at være smukt også praktisk indrettet, således at logistikken er på plads. Det gør også, at skabsplads kan blive optimalt udnyttet. Boforms hjemmeside er helt unik, idet den beskriver detaljer omkring kvalitetssikring og produktdetaljer f.eks. i form af lakering. Det er absolut et køkken, bad eller garderobe for den kræsne og den detaljerede forbruger. Du finder Boforms butikker og showrooms i København, Hellerup, Tilst, Kolding, Ålborg, Herning og Sønderborg, samt  i Oslo og Stavanger i Norge samt Orpington i England.