Gør dit byggeprojekt bedre og billigere hos Bredsgaard Byg

Gør dit byggeprojekt bedre og billigere hos Bredsgaard Byg

Er du i gang med et stort byggeprojekt f.eks. et renoveringsprojekt hjemme hos dig selv, vil du komme til at mangle byggematerialer løbende. Det kan hurtigt blive en dyr post, hvis man ikke ser sig omkring og finder det bedste og billigste på markedet. På internettet kan man finde et stort udvalg af byggematerialer som kan konkurrere med prisen hos de fysiske butikker.

Billige reglar hos bredsgaard-byg.dk

Er du i gang med at bygge en skillevæg, skal du lægge gulv eller bygge en terrasse, vil du højst sandsynligt få brug for billige reglar. Reglar er en type af trælægter som ofte bruges til at stabilisere en gipsvæg, til skillerum eller til gulv. Det smarte ved reglar er, at de er hølvet og trykimprægneret. Der er derfor heller ikke behov for at skulle pleje træet løbende, da det i forvejen er imprægneret. Derfor egner det sig rigtig godt til at rette elementer op og som isoleringsmateriale. Reglar er fantastisk som skelettet til en ny væg, hvor man typisk vil placere noget isoleringsmateriale inde mellem hulrum.

Skal du bruge billige reglar, men er i tvivl om dimensionerne kan du altid kontakte bredsgaard-byg.dk.

Du finder også spærtræ hos byggefirmaet

Træ er ikke bare træ, og særligt ved bygningskonstruktioner er det vigtigt med det rigtige træ. Træ forhandles nemlig i forskellige størrelser og tykkelser. Skal du bruge træ som skal kunne bære tunge dimensioner. Står du og skal bygge nye spær til f.eks. carporten eller udhuset er det vigtigt med det rigtige spærtræ. Du kan vælge mellem spærtræ i mange forskellige dimensioner og længder, og du kan se varianterne på bredsgaard-byg.dk.

Udover reglar og spærtræ finder du blandt andet også et stort udvalg af stolper, træbeklædning, trælister og træplader. Al træ forhandles til gode priser.