Effektiv rengøring med ultralydsrenser

Rengøring med ultralyd er effektivt, miljøvenligt og hurtigt. En ultralydsrenser er uundværlig når man ønsker at afrense alle typer af komponenter, En ultralydsrenser kan anvendes til utallige formål men i sær som en effektiv rustfjerner er den helt uovervindelig. Der er ingenandre måder der er hverken lige så effektive eller skånsomme mod miljøet. Ultralydsrenser er ikke kun noget der er forbeholdt professionelle virksomheder, flere og flere investerer i en ultralydsrenser til hjemmet i det den kan bruges til så mange formål. Som eksempel kan nævnes rengøring af bestik der er blevet lidt anløbent, eller lysestager der ikke er til at få rene for gammel stearin. Rengøring med ultralyd gør en masse af de opgaver der tidligere var trælse og besværlige til en leg.

Opbygning af ultralydsrensere

En ultralydsrenser består af et kar hvor man placerer de komponenter man ønsker rengjorte. I karret er der så enten vand eller en speciel væske der hjælper med at give en effektiv rengøring med ultralyd. På hobbyværkstedet oplever man hurtigt hvordan arbejdet med den gamle bil lettes når man skal bruge en effektiv rustfjerner. Man lægger simpelthen de rustne komponenter i karret, tilsætter den nødvendige væske og tænder for maskinen. Det er slut med at bruge usunde sprayflasker med opløsningsmidler eller at forsøge at opløse rusten med olie og så vente i flere dage og ikke mindst er det slut med at bruge knofedt i timevis, hvor man så kan lave noget der er sjovere i stedet,

For industrien er det andre parametre der er vigtige, såsom muligheden for at kombinere ultralydsrenseren med robotter eller andre elementer i den eksisterende produktion. Ligeledes er behandlingstiden naturligvis af stor betydning da det jo ikke er meningen at en ultralydsrenser skal forsinke produktionen, tvært imod skulle den jo gerne speede processerne op. Det er næsten altid muligt at finde en ultralydsrenser der passer til alle behov.