Brug en pusleplads

En beskrivelse af en pusleplads

Der er vigtigt at kunne skifte sine børn, nogle gør det bare lige hvor der er plads, men det er ikke altid smart, da barnet så oftest bliver mere forstyrret af de ting, som er omkring det, det kan derfor v??re en god ide, at lave en pusleplads hvor man så har et Puslebord, man kan fx finde et puslebord hos Onlinekids.dk, som har mange forskellige, som nærmest passer ind overalt.

Når man har fået lavet sin pusleplads så, er det en god ide, også at lave noget der hedder pusletid, hvor man så har nogle tidspunkter hvor man skifter sit barn regelmæssig, og hvis man ikke behøves at skifte der, ja så kan man jo tjekke. Hvis man benytter sig af en pusleplads, så har man også bedre plads, og bedre forhold til at skifte sit barn i, da der for det første ikke er ligeså meget som, det kan bliver forstyrret af. Det ligger også en hel del bedre, da der er en madras.

Det er dog ikke altid, at man har mulighed, for at kunne skifte sit barn ved en pusleplads, da de ikke er alle steder, og hvis man ikke er der hjemme, så kan det godt blive svært. Det er derfor, en god ide, at have et stykke legetøj, med da barnet så ikke bliver forstyrret på samme måde.

Der er nogle ting man skal huske inden at man laver en pusleplads: Man skal først og fremmest sørge for, at barnet gider at være der, da det ellers godt kan bliver lidt besværligt, og noget af det smarte ved en pusleplads vil gå væk. Det er en god ide, at have et billede eller en rangle over stedet hvor barnet skal skiftes, da det så kan koncentrerer sig om noget, og på den måde lægge helt stille, der må dog ikke være for mange ting, da det så bare bliver forvirret. Man skal huske, ikke at gå i panik, bare fordi at barnet ikke lige vil, da det så bare kommer til at tage længere tid for dig.