Blev rekrutteret og fik job

Jeg blev for 4 måneder arbejdsløs, efter at have afsluttet min kandidat i coaching og ledelse. I den forbindelse begyndte jeg at søge forskellige jobs inden for den branche. Efter cirka en måned gav jeg dog fuldstændigt op. Det har taget så hårdt på mig, at få afslag på afslag. Det var et rigtig stort nederlag for mig, lige indtil, at en af mine venner fortalte mig om rekruttering. Hvis I ikke ved hvad rekruttering er, så er det en virksomhed, som står for at finde forskellige vikarjobs til ledige eller jobsøgende. Som regel kigger headhunting bureauet på ens cv, og ud fra dette finde de så nogle jobs, som passer til ens profil. Hvis Headhunting bureauet ikke kan finde et job der passer på cv’et, kigger de oftest udover ens cv og ser på hvad man kan som person. Da jeg hørte om rekruttering fra min ven, skyndte jeg mig straks, at tage kontakt til dem, så jeg kunne få et job.

Kom i et outplacement forløb

Da headhunting bureauet så muligheder i mig, gav de mig chancen for at komme i et outplacement forløb. Sådan et forløb gav mig mulighed for, at blive placeret i en stor virksomhed, hvor jeg kunne gøre brug af de kompetencer som har. Dette gav mig pludselig en stor mulighed for, at komme ud i en virksomhed og lærer hvordan det virkelig foregår. Hvilken også kunne skabe en god erfaring, som pynter rigtig godt på mit cv. Lige pt tænker jeg lidt, at hvis jeg nu er rigtig god og de kan lide mig, så kan det jo evt. senere hen føre til at jeg kunne blive ansat i virksomheden. Derfor har jeg også takket ja med det samme, og glæder mig bare rigtig meget til, at komme i gang med at være beskæftiget igen. Jeg har godt nok været træt af, at gå derhjemme og lave ingenting. Klik ind på headhunting og se, om det måske også er noget for dig.