Bilens sidste køretur


Som barn ser vi på biler og bliver impornerede hvis det ikke er en slags hvis vi lige set før eller hvis den på en eller anden måde taler til os. Typisk elsker vi allesammen sportsvogne og lærer hurtigt at sætte pris på de store biler med dyre mærker. Vi render med aviser med håb om at kunne købe en hurtig Ferrari når vi bliver store og når vi bliver større arbejder vi videre selvom vi godt ved at nok aldrig får råd til sådan en. Alligevel beholder vi håbet. Når vi så endelig køber en bil er det ikke en Ferrari. Vi køber en bil der kan køre langt på literen og den er billegere hvis man køber den brugt, så det gør vi. Men så har den allerede kørt langt. Vi kigger også efter de dyre biler når vi selv er ude og køre endnu endnu flere kilometer på måleren.

På et eller andet tidspunkt skal vi af en eller anden grund skille os af med bilen igen. Det kan være man kører galt eller at bilen bliver beskadiget mens man ikke er ved den. Så klarer forsikringen typisk sagerne og det hele sker automatisk. Nogle gange må man skifte bilen ud fordi det ikke duer med den man har når man har børn. Nogle gange har man haft bilen så længe at den bare bliver gammel. Så er det at man skal tage stilling til om bilen skal til ophugger og selvfølgelig skal den til ophugger. En autoophugger er der for at købe de biler der ellers ikke kunne sælges. Der findes mange bilophugger, men det er ikke dem alle der har lige god service. Der er nemlig dem der henter din bil hurtigt og dem der ikke gør. Dem der køber alle slags biler og kan afregne kontant. Nogle auto ophugger er bare bedre. Det er så fedt endelig at kunne få solgt sin ubrugelige gamle bil og endda uden at det er besværligt.

Tjek skrothovedstaden.dk ud hvis det har en bil der bare ikke skal køre mere og ikke kan sælges. Det kan ikke betale sig andet jo.