Bestil en rejseforsikring inden din rejse

Der findes en bred vifte af rejseforsikringer der ude og man kan blive i tvivl om hvad der er vigtigt og nødvendigt at have. Der findes også forskellige typer af rejseforsikringer som hver især dækker over noget forskelligt. Derfor er det en god idé at finde ud af inden man rejse hvilken type rejseforsikring man bør anskaffe sig. Uanset hvad, så er det altid godt at have en rejseforsikring med sig på sin tur.

Afbestillingsforsikring

Man kan ofte blive i tvivl om behovet for en afbestillingsforsikring egentlig er der, men i virkeligheden er det en rigtig god idé at købe en afbestillingsforsikring inden man tager et smut ud af landet. En afbestillingsforsikring er beregnet til at beskytte dig mod uforudsete hændelser, såsom sygdom, død hos dine nærmeste, graviditet, reeksamination, skilsmisse og mere. Du kan få dig et samlet overblik over hvad en afbestillingsforsikring dækker over hos www.safeaway.dk.

Ungdomsforsikring

Som ung person kan det være en ekstra god idé at anskaffe sig en rejseforsikring inden man tager på en af de mange rejser man har planlagt på sin ?bucketlist?. Til unge under 35 er der en ungdomsrejseforsikring som kan dække rejser og udenlandsophold under studiet. Med en ungdomsrejseforsikring kan du få hjælp til hospitalsophold, hjemtransport og ulykker.

Årsrejseforsikring

Er man typen som rejser ofte i løbet af året så kan det være en god idé at anskaffe sig en Årsrejseforsikring som dækker en på alle rejser året rundt. Man kan selv vælge, om årsforsikringen skal dække ?Udvidet Europa? eller ?Hele verden?. Uanset hvad man vælger, så er man stadig sikret dækning ved sygdom, hjemtransport, ansvarsforsikring og konkursforsikring. Har man ægtefælle og børn kan man også vælge at årsforsikringen skal dække hele familien.