Alt muligt godt til børneværelset

Den lille ny

Når man oplever at blive forælder, er det en fantastisk følelse hver gang. Med hvert nyt barn følger dog også et hav af forskellige opgaver, som skal løses, og ting som skal købes. Specielt når det første barn kommer til verden, er der mange ting man skal tage stilling til. For det første skal der købes barnevogn, så man kan transportere barnet rundt når man går ture. Der skal købes en autostol, så barnet sidder sikkert i bilen under kørslen. Der skal købes bleer i massevis, der skal købe sutteflasker og sutter, babygrød og listen fortsætter næsten i det uendelige. Nogle af tingene kan man måske være heldig at få nedarvet fra andre familiemedlemmer. Andre ting, som stammer fra ens egen baggrund kan man måske hente ned fra loftet.

Indretning af børneværelset

Når det kommer til indretning af børneværelset, er det begrænset, hvor meget forældre vælger at genbruge ting fra tidligere. Barnet er unikt, og derfor skal værelset også være det. Meget af legetøjet kan måske genbruges, men der skal også være noget, som er købt specielt til det pågældende barn. En måde man kan give rummet karakter på, er ved at skrive barnets navn på døren med selvklæbende bogstaver. Måske synes man endda om at skrive fødselsdatoen med selvklæbende tal også. Hos bogstaverogtal.dk www.bogstaverogtal.dk kan man købe selvklæbende bogstaver og selvklæbende tal og forskellig slags. De fås for eksempel i forskellig størrelse, i forskellig font og med eller uden tilhørende figurer. Bogstaverne og tallene kan også bruges til at lave en tavle eller en plakat med alfabetet og talrækken på. Så kan barnet være velforberedt, når det engang møder op i skolen.

Problemer med fuglelort på taget?

Hvis man samtidig har problemer med fugle der tit lander på taget eller flyver ind i dine ruder, kan man på samme hjemmeside købe skræmmefugle. Skræmmefugle kan f.eks. købes som klistermærker, der kan sættes på ruden. Så er der ikke mange andre fugle, der tør nærme sig.